"Do my thing" från "ax till limpa"

Ett år har gått sedan vi släppte denna dansvideo och det är så fantastiskt att tänka på hur mycket vi har kämpat för det!  Det började med att jag och producenterna i Gambia Magze Mose och JLive sa efter att vi var klara med låten Dedication: "Ska vi inte göra en till låt till, när vi ändå håller på? "
Vi var i en studio i Serrekunda, Gambia. Det var kokhett trots att det var 02.00 på natten. 
Magze Mose, jag och J Live
Jag försökte komma på nåt och i mitt huvud ploppade Titiyos låt "Do my thing" upp. Jag försökte komma ihåg texten och vi jammade fram ett coolt beat ( eller vad det heter) Ja och så efter nåt års arbete blev låten klar och då kom det till att göra en video.
Jag och kompisen och dansaren Isabelle Gouali hade länge snackat om att göra en video ihop och så drog hon ihop sina dansvänner, elever & sin man ifrån Skaraborgstrakten och hittade på en koreografi. Jag kände att eftersom musiken var gjord i Gambia att jag ville ha med en afrikansk dansare till (minst) och så får jag ett mystiskt telefonsamtal av dansaren Abdoulaye Seck ---" jag vet inte varför jag ringer .....men jag bara kände att jag skulle ringa dig"
Abdoulaye Seck lärde ut ett Västafrikanskt steg som fick vara med i videon
"Kan du följa med till Falköping och spela in en video om 3 dagar? "
Allt klaffade.....här är resultatet! https://www.youtube.com/watch?v=_T1pmRvqnfI
Vi hade så himla kul när vi spelade in videon med Henrik Gustafsson på Great Wave media. Tack alla underbara dansare: 
Isabelle Gouali, Emma Nilsson Liljestrand Lee Harrysson Lyhn Harrysson Laura Elmersson Annie Gustafsson Ellen Gustafsson Joaquin Camilo Nilsson Hosea Kenas and Abdoulaye Seck