Nya releaser från albumet "Dedication"

DO MY THING!!!!!  Release fredag 1 juli!

I gotta do my thing. Åh hur svårt är inte det - att våga satsa- våga tro - våga göra det omöjliga? Med min skiva har jag i alla fall velat försöka och här kommer min pepplåt, mitt positiva mantra:  "Do My Thing" en låt skriven av Tityo och Magnus Frykberg. 

"DO MY THING"  finns på Spotify, Apple Itunes, Boomplay etc det vill säga ute på alla större plattformar via mitt skivbolag Vax Records från den 1 juli och videon släpps kl 15.00 på YOUTUBE. Vill du vara med och kolla då precis när den släpps så gå in här och tryck på "meddela mig" knappen !

 

Den 25 maj släppte vi ett videobildspel med låten "The man of the wood" fotat av den fantastiska fotografen Athina Strataki och den  7 januari "Dedication" 

 

 

Jag har spelat in albumet  "Dedication"  i den klassiska "Rub a dub" studion med ljudtekniker Jonathan Sandberg och producent Desmond Foster. Här möts den musik som jag älskar: svensk folkmusik och visa , jazz, blues, reggae och world. Albumet innehåller två av mina mina egna bluesar, fyra av Charlotte Ericsons jazzlåtar,  en ballad, två visor, två reggaelåtar och world music från Sverige och olika delar av världen. De två reggaelåtarna är producerade i Gambia av J.Live Music och Musa Touray.
Medverkande:

Elise Einarsdotter - piano
Santiago Jimenez - fiol
Leo Lindberg - piano och hammondorgel
Og Log - rap
Emanuel Olsson- piano och förproduktion
Per Tjernberg - slagverk och produktionsarbete
Ansumana Suso - kora
Bill Öhrström - munspel
Jesper Kviberg - trummor
Anna Thiam - sång, Tomas Arhén - sång  
Kajsa Dahlström - kulning och sång 
Martin Jarbeck - gitarr
Paulo Murga och Sebastian Printz - slagverk
Esa Falkenroth -saxofon
Khadim Diagne - kess kess 
Yann le Nestour - basklarinett
Desmond Foster - bas med mera.  Två av låtarna är dessutom producerade i Gambia av JLive Music,  Musa Touray och en av Cedar Valley Records.   Emanuel Olsson har gjort förproduktionen och en stor del av förarbetet. 

OM du har möjlighet att och viljan att stödja mitt arbete med att få ut min musik i världen är du välkommen att stödja mig här https://gofund.me/fee7f2a9