The man of the wood -release 20 maj!

Nu kommer den andra låten från mitt  album "Dedication"!  Den 20 maj släpper vi "The man of the wood" på Spotify , Apple Itunes, Boomplay och alla större plattformar !!!!

Den 25 maj släpper vi ett videobildspel fotat av den fantastiska fotografen Athina Strataki! Se det här! Och glöm inte att prenumerera om du vill se fler av mina videos som kommer under året!

 

Jag har spelat in  "Dedication"  i den klassiska "Rub a dub" studion med ljudtekniker Jonathan Sandberg och producent Desmond Foster. Här möts den musik som jag älskar: svensk folkmusik och visa , jazz, blues, reggae och world. Albumet innehåller två av mina mina egna bluesar, fyra av Charlotte Ericsons jazzlåtar,  en ballad, två visor, två reggaelåtar och world music från Sverige och olika delar av världen. De två reggaelåtarna är producerade i Gambia av J.Live Music och Musa Touray.
Medverkande:

Elise Einarsdotter - piano
Santiago Jimenez - fiol
Leo Lindberg - piano och hammondorgel
Og Log - rap
Emanuel Olsson- piano och förproduktion
Per Tjernberg - slagverk och produktionsarbete
Ansumana Suso - kora
Bill Öhrström - munspel
Jesper Kviberg - trummor
Anna Thiam - sång, Tomas Arhén - sång  
Kajsa Dahlström - kulning och sång 
Martin Jarbeck - gitarr
Paulo Murga och Sebastian Printz - slagverk
Esa Falkenroth -saxofon
Khadim Diagne - kess kess 
Yann le Nestour - basklarinett
Desmond Foster - bas med mera.  Två av låtarna är dessutom producerade i Gambia av JLive Music,  Musa Touray och en av Cedar Valley Records och Wayne Beckford.   Emanuel Olsson har gjort förproduktionen och en stor del av förarbetet. 

"Dedication" med Ansumana Suso , Og Log och Helene Du Rietz