"Dedication"

Vi hade releasekonsert på Pygméteatern den 15  oktober 2022 inom ramen för  Stockholm Jazz Festival 2022! Den blev en succé och fullsatt  med alla de underbara musiker och sångare och sångerskor som också var med på skivan: Elise Einarsdotter - piano, Leo Lindberg - orgel, Carolina Setubal - bas, Jesper Kviberg- trummor, Olle Steinholz - bas, Anna Thiam, Tomas Arhén -kör, Kajsa Dahlström - kulning och kör, Martin Jarbeck & Fredrik Olsson - gitarr & Paulo Murga – slagverk 

 

 

Kan vi tro på kärleken även när livet är som svårast? Min vän Peo Hagfeldt skrev den här fina balladen innan sin död. Svårt att hitta ord kring vem Peo var och gjorde för oss alla. Han sa det mesta genom sin musik och han gjorde allt och alla bättre. Denna sång är ett  kärleksbrev på posten från Gud. 

 
When you dont know how to handle your life or a person you love, sometimes the only thing you can say is : "Inshalla" - "Thy will be done" and put your destiny in the hands of the Divine.

DO MY THING!!!!!  

I gotta do my thing. Åh hur svårt är inte det - att våga satsa- våga tro - våga göra det omöjliga? Med min skiva har jag i alla fall velat försöka och här kommer min pepplåt, mitt positiva mantra:  "Do My Thing" en låt skriven av Tityo och Magnus Frykberg. 

"

 

Den 25 maj släppte vi ett videobildspel med låten "The man of the wood" fotat av den fantastiska fotografen Athina Strataki och den  7 januari "Dedication" 

 

 

Jag har spelat in albumet  "Dedication"  i den klassiska "Rub a dub" studion med ljudtekniker Jonathan Sandberg och producent Desmond Foster. Här möts den musik som jag älskar: svensk folkmusik och visa , jazz, blues, reggae och world. Albumet innehåller två av mina mina egna bluesar, fyra av Charlotte Ericsons jazzlåtar,  en ballad, två visor, två reggaelåtar och world music från Sverige och olika delar av världen. De två reggaelåtarna är producerade i Gambia av J.Live Music och Musa Touray.
Medverkande:

Elise Einarsdotter - piano
Santiago Jimenez - fiol
Leo Lindberg - piano och hammondorgel
Og Log - rap
Emanuel Olsson- piano och förproduktion
Per Tjernberg - slagverk och produktionsarbete
Ansumana Suso - kora
Bill Öhrström - munspel
Jesper Kviberg - trummor
Anna Thiam - sång, Tomas Arhén - sång  
Kajsa Dahlström - kulning och sång 
Martin Jarbeck - gitarr
Paulo Murga och Sebastian Printz - slagverk
Esa Falkenroth -saxofon
Khadim Diagne - kess kess 
Yann le Nestour - basklarinett
Desmond Foster - bas med mera.  Två av låtarna är dessutom producerade i Gambia av JLive Music,  Musa Touray och en av Cedar Valley Records.   Emanuel Olsson har gjort förproduktionen och en stor del av förarbetet. 

OM du har möjlighet att och viljan att stödja mitt arbete med att få ut min musik i världen är du välkommen att stödja mig här https://gofund.me/fee7f2a9