Helgkurs: "Våga mer på scen" för sångare

29 september  – 1 oktober  på Röstateljén

Denna roliga, utmanande kurs är en intensiv kombinerad sångkurs där du som sångsolist ska börja våga mer, på scen och när du sjunger. Du är en självgående sångare med egen (eller början på) repertoar som du kan utantill i valfri genre och du bör ha 3-4 låtar som du vill jobba med.

Kursen kommer att innehålla uppsjungning, mikrofonteknik, rörelser, lekar, sång och teaterimprovisationsövningar, arbete med introduktioner, eftersnack, tekniker för textinlärning, mental träning, röstyoga och vi arbetar med hur du ska bli säkrare och mer ”dig själv” på scen.  Vi gör det genom att exponera oss från scen inför varandra, utforska, testa, vara oss själva, kommunicera med publik och utmana våra rädslor och titta närmare på dem. Max 6 deltagare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tider:

Fredag 29 sept 18.00 – 21.00

Lördag 30 sept 10.00 – 17.00

Söndag 1 okt 10.00 – 16.00  

Kostnad: 3500:-

Plats:

Röstateljén, Åsögatan 98. T - Medborgarplatsen i Stockholm.

Anmälan:

Betala gärna in anmälningsavgiften på 900:- till plusgiro 42 44 48 -9 eller SWISH 1230156380 och meddela mig på mail helene@durietz.com eller ring 0732 -53 69 12 så har du din garanterade plats.

Ingen återbetalning. Om kursen ställs in erbjuds du 2 sånglektioner istället (Värde 1680:- )

Lärare Helene Du Rietz

Helene är en frilansande sångerska med två album bakom sig. Hon har flera band och konstellationer och ger konserter och kurser regelbundet. Helene Du Rietz Sångakademi har funnits sedan 2005 och har hundratals nöjda elever, några proffs och andra som för sitt eget bästa har funnit mer sångglädje och kanske vågat söka sig vidare till körer, att sjunga i band eller till musikutbildningar. Alla elever i Helene Du Rietz Sångakademi erbjuds att vara med och sjunga i de årliga höst och vårkonserterna i Skarpnäckskyrkan.

"Det jag framför allt uppskattar med Helenes sångundervisning är att där finns både bredd och djup. Hon lockar med deltagarna på alla möjliga musikstilar och ut på improvisatoriska äventyr, är lekfull men väjer inte för det allvarliga. Helt enkelt en lärare att växa med på alla musikaliska plan"  Sten Carlberg