Blues, jazz och gospelsångkurs

Med pianist Leo Lindberg!

Detta är kursen för dig som gillar afroamerikansk musik och vill prova lite olika typer av låtar och stilar ! Vi startar på fredagkväll med pianist Leo Lindberg och sjunger upp och använder både bröst och huvudklang. Vi improviserar och får lära oss låtar med vokala kompstämmor och solopartier som vi sedan får öva oss på att vara solister i. Vi gör olika improvisationsövningar i jazz, gospel, blues, soul och gospelstil. Vi får möjlighet att sjunga låtar solo och i stämmor och får individuell coaching. Mikrofonteknik och lite grundläggande afroamerikansk musikteori ingår. För dig som vill utveckla dig som sångare och solist och som är intresserad av improvisation i dessa olika genrer och av att frigöra rösten med fysiska övningar. På söndagen har vi en anspråkslös konsert  för oss själva kl 15.00. 

 I händelse av att vi måste ställa in på grund av Coronarestriktioner så erbjuds 4 privata sånglektioner istället vid valfri tidpunkt under våren i samråd med läraren.

Pianist Leo Lindberg kommer att vara med på kursen på fredagkväll och söndag eftermiddag! Max 6 deltagare. 

Pris 2600 :- 

Plusgirokonto 42 44 48 - 9

Swish 1230156380

 

Anmälan: Betala gärna in anmälningsavgiften  2600:-

1. Swisha eller sätt in önskad summa på mitt plusgirokonto 42 44 48-9. Glöm inte att skriva ditt namn! SWISH : 1230156380
2. Maila mig din anmälan!

Nu i dessa osäkra tider så erbjuder vi er 4 individuella sånglektioner i det fall sångkursen måste ställa in.