Helene Du Rietz Sångakademi

Helene Du Rietz Sångakademi  erbjuder privata sånglektioner och workshops för grupper och körer.

Sånglektioner 

Varje människas röst och sång är unik och alla befinner sig på olika nivåer. Jag arbetar med dig just där du befinner dig. Det kan vara allt från att aldrig i hela livet ha sjungit, till att man ska sjunga på ett dop eller bröllop och behöver öva upp sig, till masterclass på hög nivå. Jag sjunger själv gospel, jazz, blues och folkmusik, men behärskar allt från pop till visa och R&B. Jag hjälper mina elever att hitta nya sätt att använda rösten på, att sjunga i bröst och huvudklang, att improvisera, sjunga stämsång, att sjunga solistiskt och att hitta sin egen stil.

En sånglektion går till på detta sätt:
Vi värmer upp till lite musik för att blir varma och avspända i kroppen. Gör röstbankning och tungmassage för att lösa upp spänningar i kroppen och på insidan av halsen. Uppsjungning bestående av olika uppsjungningsövningar både för huvudklang och bröströst och kanske någon improvisationsövning. Sedan sjunger eleven en eller flera låtar som vi arbetar med på olika sätt. Vi pratar om de olika problem som man kanske har och försöker lösa dem.
Om ni vill gå några stycken tillsammans kan ni ha en grupplektion och den går till på ungefär liknande sätt men med mer improvisationsövningar och kanske möjlighet till stämsång. Där får man också möjlighet att lyssna och lära sig av varandra och även att öva sig på att sjunga inför varandra. 

Priser:
1 timmes sånglektion 890:- 
3 sånglektioner paketpris 2500:- 
5 sånglektioner 4250:-
10 sånglektioner 8100:-

Plats: 
Lektionerna ges på Södermalm, Åsögatan 98 på måndagar eller på fredagar i Skarpnäckskyrkan i Skarpnäck.

Presentkort beställer du såhär: 
1. Swisha eller sätt in önskad summa på mitt plusgirokonto 42 44 48-9. Glöm inte att skriva ditt namn! SWISH: 1230156380
2. Maila eller ring mig, så mailar jag dig ett presentkort som du själv skriver ut på din skrivare eller så skickar jag dig ett via post.

Ring mig på: 0732-53 69 12 
Eller maila: helene_du_rietz@hotmail.com