Sångkurser

Jag har sedan 2005 hållit många olika kvällskurser, helgkurser och workshops för körer och privatpersoner i egen regi.  Om ni är i behov av en gästlärare kan jag hålla workshop eller  kurser med körer, elever på skolor, festivaler eller studieförbund. I alla mina kurser /workshops är sångglädjen, självförtroendet och frigörandet av rösten det centrala. 

Kurser i vår

Blues - sångkurs start 24 april - 12 juni

Sångkurs med Helene och bluespianisten Per "Slim" Notini. Söndagar 18.30 - 20.30

Detta är kursen för dig som gillar blues och vill prova lite olika typer av låtar och stilar ! Vi sjunger upp och använder både bröst och huvudklang. Vi improviserar och får lära oss blueslåtar med vokala kompstämmor och solopartier som vi sedan får öva oss på att vara solister i. Vi gör olika improvisationsövningar bluesstil. Vi får möjlighet att sjunga låtar solo och i stämmor och får individuell coaching. Grundläggande afroamerikansk bluesmusikteori ingår. För dig som vill utveckla dig som sångare och solist och som är intresserad av improvisation i bluesgenren och av att frigöra rösten med fysiska övningar. Sista veckan har vi en konsert med pianist. Vi kommer också att besöka bluesjam och framträda tillsammans!

Pianist Per "Slim" Notini  kommer att vara med på cirka hälften av tillfällena,  inklusive förberedelser och repetitioner inför konserten! Max 10 deltagare. 

Pris 3100:-
Läs mer här 

 

Solosång och improvisation - inrikning jazz med Andy Fite söndagar 18.30 - 20.30  start den 28 augusti 
Läs mer här

Anmälan till  kursen: 

Betala gärna in anmälningsavgiften på 700:- eller hela kursavgiften på 3500:-

1. Swisha eller sätt in önskad summa på mitt plusgirokonto 42 44 48-9. Glöm inte att skriva ditt namn! SWISH : 1230156380
2. Maila eller ring mig och berätta vilken kurs du vill gå! 

Ring mig på: 0732-53 69 12 
Eller maila: helene@durietz.com