Presentkort

Ett presentkort till någon som kanske är nybörjare eller som bara vill komma igång igen med att sjunga! 
Varje människas röst och sång är unik och alla befinner sig på olika nivåer. Jag arbetar med eleven just där han eller hon befinner sig.

Jag sjunger själv jazz, blues, gospel och folkmusik, men behärskar allt från pop, och visa till R&B. Jag hjälper mina elever att hitta sätt att använda rösten på, att sjunga i bröst och huvudklang, att improvisera, sjunga stämsång, att sjunga solistiskt och att hitta sin egen stil. Här får man lära sig grundläggande sångteknik och prova på att sjunga sånger i olika stilar. En lektion börjar med en uppvärmning där vi mjukar upp kroppen och rösten med olika uppsjungningsövningar. Svårighetsgraden anpassas till deltagaren. Ibland använder vi noter och ibland sjunger vi på gehör, dvs. lyssnar och härmar, allt efter fallenhet och erfarenhet.

Priser:
1 timmes sånglektion 890:-
3 sånglektioner paketpris 2500:-
5 sånglektioner 4250:-
10 sånglektioner 8100:-

Helgkurs 3500:- läs mer här om höstens kurser:

Plats:
Lektionerna och kurserna ges på Södermalm eller Skarpnäck  i Stockholm i Stockholm.

Presentkort beställer du såhär:
1. Swisha eller sätt in önskad summa på mitt plusgirokonto 42 44 48-9. Glöm inte att skriva ditt namn! SWISH : 1230156380
2. Maila eller ring mig, så mailar jag dig ett presentkort som du själv skriver ut på din skrivare eller så skickar jag dig ett via post.

Ring mig på: 0732-53 69 12 
Eller maila: helene_du_rietz@hotmail.com