Releasekonsert på TWANG 26 maj

Nu på torsdag kommer jag och två kompisar som också skriver och släpper låtar att ha en gemensam releasekonsert där vi sjunger och spelar upp 4 låtar var från våra senaste låtsläpp.  Det känns kul att få spela mina två senaste singlar "Dedication" och "The man of the wood live" med mitt band Women in the house. Sedan blir det två överraskningar,  men jag kan säga att Per Tjernberg, Kajsa Dahlström, Pi MånaLi Ericson, Anna Thiam, Bill Öhrström och Caroline Pehrson också kommer och förgyller våra låtar! 

Tiden är 20.00 på TWANG på Södermalm i Stockholm. Entré 150:- som gärna SWISHAS in i förväg till Helena Montgomery på nummer 070- 7197144. Självklart går det i mån av plats att komma in på dörren! 

Från klockan 19.00 kan man även äta en bit mat eller ta nåt att dricka i baren!

Adress : TWANG; Katarina Bangata 25

Så stort välkomna önskar Helene Du Rietz, Helena Montgomery och Cecilia Kyllinge.

Cecilia Kyllinge turnerar med sina shower landet runt men här får ni höra hennes nya bluesiga, rockiga egna nya låtar. Helene Du Rietz vill beskriva sig som en "world music" artist och nya plattan låtar har influenser från svensk folkmusik, reggae och blues. Just denna kväll kommer ni till exempel att få höra hennes nysläppta "The man of the wood" med bland annat kulning och fiol.

"Öppet, ärligt, naket och skörhet" är ord som använts för att beskriva Helena Montgomerys poplåtar, men det finns också en särskild typ av styrka i det sköra, som gör hennes låtar hoppfulla.

Mer info om oss sångerskor:
Cecilia Kyllinge delar sin tid mellan lägenhet på Södermalm och gård i södra Dalarna. Hon driver produktionsbolaget Humor, Musik & Allvar AB . Aktuella shower just nu är en show om Tina Turner ”Simply the Best” och 50/60-talsshowen ”Frukostklubben”.
Cecilia skapar musik, på samma sätt som hon lever sitt liv. Hon låter nyfikenheten styra, håller hårt i hatten och försöker hänga med i svängarna.
www.ceciliakyllinge.se
Helena Montgomery har bevisat att det aldrig är för sent att följa sina drömmar. Som nykomling i musikindustrin började hon skriva och producera sina egna låtar för bara ett par år sedan. År 2020 kom så hennes debut-EP Ordinary Woman och efter det har hon släppt ytterligare tre singlar. Till vardags arbetar hon som lärare, men har under det senaste halvåret valt att istället satsa sin tid på att studera musikproduktion vid Linnéuniversitetet. Resultatet av detta är fyra helt nyproducerade låtar, som kommer att släppas succesivt under sommaren och början av hösten, men redan nu har du alltså möjlighet att höra några av dem.https://www.facebook.com/HelenaMontgomeryArtist/
Helene Du Rietz river murarna mellan Europa och Afrika och mellan afrosväng, blues, orientaliska toner och svensk kulning. Hon är sångerskan som vill vara överallt - gärna samtidigt. På en strand i Gambia föddes musik. Där träffade Helene Du Rietz och hennes väninna en slagverkare och började jamma. Det slutade med en inspelning i en studio - och en video. ”Dedication” är en annan av låtarna som ni kommer att få höra live denna kväll. http://helene.durietz.com/nytt-album/
Bandet som spelar denna kväll består av av Martin Jarbeck- gitarr, Björn Garefelt - bas. Fredrik Hellberg - trummor. Dessutom kommer ni som utlovat att få höra kulning av folksångerskan Kajsa Dahlström, Caroline Pehrsson på fiol, Bill Öhrström på munspel och sångerskorna Anna Thiam och PiMånali Ericson som backar upp på några låtar! 
Så stort välkommen!