Konserter i Skarpnäck i Augusti

Nu kör vi igång med musik utanför Adam´s Kafé i Skarpnäck på lördagkvällarna i Augusti. Mellan 17.00 - 19.00 bjuder jag in lite olika musiker och sångerskor som jag brukar spela och sjunga med. Entré : Rekommenderad donation 50:- per set och person. Här kan man äta goda pajer, piroger , räksallad med dryck 100:- med mera . Förboka gärna hos Adam på Adam´s Kafé på tel 0709 - 59 15 94. Skarpnäcks Allé 19.

8/8 Först ut blir en blueskväll med mig, Patrik Klingeborn på gitarr och Molle Molin på bas. Vi kommer att göra mina egna bluesar,  lite jazz och gospel och lite annat blandat av te.x. Bonnie Raitt, Tracy Chapman och Lil Green.

15/8  Marco Rios och Cecilia Kyllinge. Denna kväll blir det mycket visor till gitarr, egna och andras:  Marco kommer från Peru men har bott länge i Sverige och har spelat bland annat med  Björn Afzelius och Dogge Doggelito. Cecilia är en fantastisk sångerska och skådespelerska med mycket eget material och så jag som får sjunga mina favoritvisor på spanska och svenska. 

22/8 TRIOLA består av mig ; Kajsa Dahlström som sjunger, spelar harpa och gitarr och Pi MånaLi Ericson som sjunger,  spelar mungiga och ukulele och vi sjunger svensk folkmusik. Vi träffades när vi alla bodde på Gebers kollektivet utanför Skarpnäck och här får ni höra våra favoritsånger!

29/8 "Women in the house - Bluesband" INSTÄLLT på grund av sjukdom. Här har jag dragit ihop mitt eget bluesband som alla kommer hit och spelar : Martin Jarbeck, gitarr, Esa Falkenroth, saxofon, Björn Garefelt, bas. 

What do you want to do ?
New mail