Video och låtsläpp

Klockan 15.00 den 1 juli släpper jag denna nya låt!!!

 

DO MY THING - nya singeln FREDAG 1 juli 

Lyssna på SPOTIFY! spotify:album:1gKLZM3egGd2giZcFCsOCb

I hela mitt liv har jag kämpat känns det som. Satsa på musiken - det som jag innerst inne ville eller ta ansvar och skaffa ett jobb. Efter många år slit, brödjobb och diverse småjobb fick jag ett underbart jobb i Svenska Kyrkan som musikpedagog och jag startade bland annat upp Gospelmässan i Gustaf Vasa Församling. MEN efter 10 år sa det bara stopp. Jag måste vidare.

Visst har jag sjungit hela tiden, nästan hela livet och sjungit på hundratals konserter, dop, begravningar, gudstjänster  och jazz och bluesfester. Men att ta det där riktiga steget, det hade jag inte gjort. Varför kan man fråga sig`? Kanske hade jag inte självförtroendet, kanske var jag inte tillräckligt duktig? Med åren har i alla fall tvivlen börjat skingras och när jag sen fyllde 50 tog jag steget och meddelade min chef att "snart säger jag upp mig" .

I fem år har jag jobbat med albumet "Dedication" och det innehåller visor, jazzlåtar, blueslåtar och world och ethno låtar med några av Sveriges bästa ( i mitt tycke ) musiker och sångerskor. 

Nya singeln "Do My Thing" som släpps nu på fredag är dels mitt positiva mantra som jag har haft med mig ända sedan jag hörde Tityos underbara låt (och det är verkligen inget fel på hennes version- tvärtom) som handlar om att VÅGA och göra sin grej samt mitt eget statement att jag vill sjunga alla dessa genrer: Reggae, Folk, Visor, Jazz, Blues, Gospel och World!!!

Låten släpps på fredag den 1 juli på alla digitala plattformar världen över genom skivbolaget Vax Records