Bluessångkurs start 24 april

 med Helene Du Rietz och pianisten Per "Slim" Notini. Söndagar 18.30 - 20.30

Detta är kursen för dig som gillar blues och vill prova lite olika typer av låtar och stilar ! Vi sjunger upp och använder både bröst och huvudklang. Vi improviserar och får lära oss nya blueslåtar, ibland  med vokala kompstämmor och solopartier som vi sedan får öva oss på att vara solister i. Vi gör olika bluesimprovisationsövningar och kanske lite i gospelstil. Vi får möjlighet att sjunga låtar solo och i stämmor och får individuell coaching. Grundläggande afroamerikansk bluesmusikteori ingår. För dig som vill utveckla dig som sångare och solist och som är intresserad av improvisation i bluesgenren och av att frigöra rösten med fysiska övningar. Sista veckan har vi en konsert . Vi kommer också att besöka bluesjam och framträda tillsammans!

Pianist Per "Slim" Notini  kommer att vara med på cirka hälften av tillfällena,  inklusive förberedelser och repetitioner inför konserten! Max 10 deltagare. 

Målgrupp

För dig som vill utveckla dig som bluessångare. Du kanske är bluesmusiker som spelar ett instrument, körsångare, eller bara sångare som vill bli bättre solist och är intresserad av improvisation och av att frigöra rösten med fysiska övningar. Som vill prova att sjunga med en av Stockholms bästa bluespianister, Per "Slim" Notini! Som vill komma ut och öva dig på att stå på scen!

Tid och plats

Söndagar. Start 24 april 18.30 - 20.30 inklusive fikastund. Sista gång 12 juni. 

Plats: Dynamo . Södermannagatan 38. Lokalen ligger på Södermalm ca 10 minuters promenad  från antingen Medborgarplatsens eller Skanstulls T-bana.

8  gånger 2 timmar per gång + 2 andra tillfällen som bluesjam eller konsert. Vi kommer att inom ramen för kursen besöka minst ett bluesjam tillsammans, kanske en öppen scen och ha en egen konsert i slutet.  

Kostnad och Anmälan

Pris 3100:-

Anmälningsavgift 700:- 

Plusgirokonto 42 44 48 - 9

Swish 1230156380

 Anmälan: Betala gärna in anmälningsavgiften på 700:- eller hela beloppet 3100:-

1. Swisha eller sätt in önskad summa på mitt plusgirokonto 42 44 48-9. Glöm inte att skriva ditt namn! SWISH : 1230156380
2. Maila mig din anmälan!